Bierproeverij thuis of op locatie

Zet al je zintuigen aan het werk met een heerlijke bierproeverij! Huur je eigen biersommelier in voor jouw proeverij!

Wat houdt een bierproeverij in?

Tijdens een bierproeverij heb ik alle ingrediënten bij me om je bierkennis naar een hoger niveau te tillen. Welke smaken proef ik? Hoe komt het dat ik dit proef? Hoe komt het bier aan zijn naam? Ligt er een legende verscholen achter het etiket? Jouw smaakpapillen worden tijdens de bierproeverij aan het werk gezet. En je gaat met een hoop bieranekdotes naar huis. Zowel een bierproeverij aan huis als een interactieve online bierproeverij behoort tot de mogelijkheden.

Ik breng speciaalbieren mee en leg aan de dag hoe brouwprocessen werken en hoe die processen werden gebruikt op de bieren. Aan de hand van een proefformulier gaan we op ontdekkingstocht. Waarom kleurt het bier amber? Wanneer is het mistig, waarom is het zuur? Naast (koude) bieren heb ik glaswerk bij me inclusief afdruipmat en handdoeken. Zo heb jij geen gedoe en hoef je niet af te wassen.

Selecteer jouw ideale bierproeverij

Maatwerk voor een speciale gelegenheid

Heb je een bijzondere gelegenheid om het glas te heffen? Zoals een vrijgezellenfeest, verjaardag of personeelsfeest? Wens je meer te weten over een bepaalde biersoort? Of wil je de bierproeverij graag rond een centraal thema insteken, zoals muziek of voetbal? Waar je wensen ook liggen, ik denk er graag over mee. Contacteer me voor speciale verzoeken. Samen maken we er een geslaagde proeverij van!

Bierproeverij hapjes: foodpairing

Bepaalde smaken versterken de smaaksensatie van bier. In de zogenaamde foodpairing zorg ik voor de ideale combinatie tussen hapje en bier. Bier en kaas, bier en worst, bier en… chocolade? Of wat dacht je van bier en een gebakje? Je gelooft je smaakpapillen niet welke geweldige sensaties met foodpairings teweeg te brengen zijn. Smaakt het bier lekkerder met een stukje pure chocolade, of een stukje melkchocolade? En wat is het effect van een stukje kaas op een abdijbier? De bierproeverij wordt met foodpairing naar een nieuw niveau getild met geregelde uithalen naar de hapjesplank. En ik zorg voor alles, zodat jij zorgeloos kunt genieten!

Bierproeverij met diner: foodpairing

Bier krijgt een steeds prominentere rol in de culinaire wereld. Niet alleen wordt er regelmatig gekookt met bier. Door het brede smaakspectrum van bier zie je bij gerenommeerde restaurants steeds vaker een menu met passende bieren op de kaart. En dat werd tijd!

Ben jij benieuwd naar een bierproeverij met diner? Een ware bierbeleving waarbij de smaakcombinaties van ambachtelijke gerechten en speciale bieren centraal staat? Neem dan snel contact op en ik vertel je graag over alle mogelijkheden!

Scroll naar boven

Direct contact

Zal ik contact met je opnemen?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Zelf vind ik spam ook vervelend, vandaar dat ik je gegevens nooit zal delen met derden. De privacyverklaring vind je hier: privacyverklaring biersommelier-bierproeverij.nl

Contact

Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Zelf vind ik spam ook vervelend, vandaar dat ik je gegevens nooit zal delen met derden. De privacyverklaring vind je hier: privacyverklaring biersommelier-bierproeverij.nl