Bierdiner of bierbecue

Bourgondisch genieten met een bierproeverij met diner? Laat je verassen door de culinaire bier-spijscombinaties!

Wat houdt een bierproeverij met diner in?

Bier krijgt een steeds prominentere rol in de culinaire wereld. Niet alleen wordt er regelmatig gekookt met bier. Door het brede smaakspectrum van bier zie je bij gerenommeerde restaurants steeds vaker een menu met passende bieren op de kaart. En dat werd tijd!

Ben jij benieuwd naar een bierproeverij met diner? Een ware bierbeleving waarbij de smaakcombinaties van ambachtelijke gerechten en speciale bieren centraal staan?
Samen met een chefkok verzorg ik bij jou op locatie graag de ultieme bierbeleving!

Tijdens deze smakelijke belevenis kom ik met een chefkok bij jou op locatie langs om een compleet diner te verzorgen. Wij hebben een speciaal menu samengesteld waarbij speciaalbier een perfecte match vormt met ambachtelijke gerechten.
Laat je verrassen door deze smaakcombinaties!

Je hebt de keuze uit een diner van 4,5 of zelfs 6 gangen. Het menu wordt exclusief afgestemd op jouw wensen. Wij nemen alle benodigdheden mee. Er kan zelfs voor bestek en servies gezorgd worden.

Een diner met 4,5 of 6 gangen

* Eventueel uit te breiden met inrichting en decoratie

Bierproeverij met barbecue: Bierbecue!

Een bierbecue is een foodpairing van bier met (seizoensgebonden) gerechten van de BBQ. Zelfs de desserts worden met een BBQ bereid! Kortom, een gastronomisch bierevenement vol bourgondische gezelligheid!

Tijdens een bierbecue combineren wij heerlijke bieren met topgerechten die door een chefkok op een Big Green Egg worden bereid. Dus geen aangebrande worstjes, verkoolde speklappen of platgedrukte hamburgers, maar perfect gegaard vlees van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan mooie stukken zoals picanha, pulled pork, bavette, spareribs, en tomahawks of een brisket!?

Ondertussen al honger gekregen of wil je graag jouw wensen bespreken? Neem dan snel contact op en ik vertel je graag over alle mogelijkheden!

Natuurlijk kunnen we rekening houden met eventuele diëten en allergieën.

Scroll naar boven

Direct contact

Zal ik contact met je opnemen?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Zelf vind ik spam ook vervelend, vandaar dat ik je gegevens nooit zal delen met derden. De privacyverklaring vind je hier: privacyverklaring biersommelier-bierproeverij.nl

Contact

Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Zelf vind ik spam ook vervelend, vandaar dat ik je gegevens nooit zal delen met derden. De privacyverklaring vind je hier: privacyverklaring biersommelier-bierproeverij.nl