Bierbeleving op locatie

Een unieke bierbeleving voor jouw bijzondere gelegenheid? Deel je wensen voor een proeverij of activiteit op maat!

Bierproeverij op locatie

Heb je binnenkort iets te vieren? Een feest, receptie of een andere gelegenheid om het glas te heffen? Maak het extra bourgondisch met een biersommelier! Ik kan een informele bierproeverij op locatie in elkaar zetten voor je. En dat kan overal plaatsvinden: bij jou thuis, in een feestzaal, op een boot of op de werkvloer. Ook wanneer je een centraal thema hebt bedacht rondom het evenement, kan ik daarin meegaan met de bierselectie.

Bierbeleving op locatie

Geef je binnenkort een feest? Misschien binnen het verenigingsleven of om te klinken op een succesvol kwartaal met de collega’s? De mogelijkheden van een bierbeleving op locatie variëren. Denk aan het verzorgen van een proeverij, passende bieren bij een bierbecue tot een bierproeverij op een rondvaartboot. Een bierbeleving op locatie is dé gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en waarderen. Ik zorg steeds voor een persoonlijke, informele en gezellige manier om de wereld van bier te ontdekken.

Totale ontzorging tijdens het bierevenement

Ik heb werkelijk alles bij me: proefglazen, koude bieren, … en zelfs een keukenhanddoek. Jij hoeft niets te doen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de totale ontzorging van de dag of de avond? Contacteer me met jouw wensen en ik organiseer misschien binnenkort wel voor jou een leuk bierevenement?

Scroll naar boven

Direct contact

Zal ik contact met je opnemen?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Zelf vind ik spam ook vervelend, vandaar dat ik je gegevens nooit zal delen met derden. De privacyverklaring vind je hier: privacyverklaring biersommelier-bierproeverij.nl

Contact

Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Zelf vind ik spam ook vervelend, vandaar dat ik je gegevens nooit zal delen met derden. De privacyverklaring vind je hier: privacyverklaring biersommelier-bierproeverij.nl